Selecteer de taal

Binnenlands en internationaal bulktransport voedingsstoffen


Bulktransport van hoogwaardige voedingsstoffen is maatwerk.

Albert Keijzer beschikt over circa 260 trailers waarvan er 80 speciaal zijn ingericht voor bulktransport van hoogwaardige voedingsstoffen (food en feed). Voor het laden, lossen van korrel-, kristal- of poedervormige stoffen, bijvoorbeeld meel en suiker, zijn alle bulktrailers voorzien van de mogelijkheid om lading met luchtdruk te lossen door middel van een hydraulisch en/of elektrisch aangedreven compressor. Meer informatie over onze GOFA bulkoplegger uitgerust met een fluisterstille elektrische compressor kunt u hier downloaden.

Voor het lossen van bepaalde droge stoffen is het noodzakelijk dat de silo van de bulktrailer kan kiepen onder een hoek van bijna 60 graden. Al onze bulktrailers zijn uitgerust met een kiepmechanisme om efficiënt en snel te kunnen lossen.

Albert Keijzer beschikt over voldoende transportcapaciteit om altijd snel en flexibel in te kunnen spelen op uw vraag.

Albert Keijzer staat voor kwaliteit, veiligheid en aandacht voor ons milieu.

Albert Keijzer heeft kwaliteit, veiligheid en milieu hoog in het vaandel staan. Voor ons betekent kwaliteit niet alleen een modern en goed uitgerust wagenpark met bulktrailers. Onze kwaliteit vindt u ook terug in de ervaring en deskundigheid van onze chauffeurs en planners. Verder is ons transportbedrijf volledig gecertificeerd en is onze bedrijfsvoering erop gericht de CO2 uitstoot maximaal te reduceren en het milieu minimaal te belasten. Lees hier meer over onze certificeringen, ons milieubeleid en de kwaliteit van ons personeel en de organisatie.

Smart logistic solutions all the way.

Naast internationaal en binnenlands bulktransport van voedingsstoffen, biedt Albert Keijzer ook de volgende logistieke diensten aan:

Tanktransport
Containertransport
Bulktransport zelflossers
Watertransport
Geconditioneerde opslag
Verpakken oliën en vetten
Sileren, verpakken vaste voedingsstoffen
Wegen en reinigen
Mobiele roerinstallatie voor vloeistoffen


Wilt u meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen? Neem dan hier contact op.


bedrijfsfilm 100 jaar Albert Keijzer


Meer weten over Albert Keijzer Transport?
Bekijk hier de bedrijfsfilm over ons 100-jarig bestaan.