Selecteer de taal

Binnenlands en internationaal tanktransport voedingsstoffen


Internationaal en binnenlands tanktransport van hoogwaardige voedingsstoffen.

Albert Keijzer is gespecialiseerd in binnenlands en internationaal tanktransport van vloeibare grondstoffen, halffabricaten en eindproducten voor de voedingsmiddelenindustrie. Bekende producten zijn cacaoboter, chocolade, siropen, boters en vetten. Dit zijn producten die alleen onder bepaalde condities getransporteerd, geladen en gelost kunnen worden. Dit geldt ook voor producten met een lagere viscositeit, zoals limonade extracten, glucose, fructose en alcohol. Ook deze stoffen vragen om de inzet van specifiek materieel en de juiste ‘papieren’.

Naast het specialistisch tanktransport van voedingsstoffen verzorgt Albert Keijzer ook mogelijkheden van geconditioneerde opslag en geportioneerde verpakkingen.

Groot en divers regiment tankwagens.

Het tankwagenpark van Albert Keijzer bestaat uit ca. 160 tanktrailers met elk hun eigen specificatie qua indeling en uitrusting. Voor transporten van voedingsmiddelen met een hoge viscositeit beschikt ons bedrijf over verwarmbare, geïsoleerde en kantelbare tanks uitgerust met een verwarmbare pompinstallatie. Voor gecombineerd transport kan er gebruik gemaakt worden van tanktrailers met meerdere compartimenten al of niet bekleed met hoogwaardige isolatie. Daarnaast beschikt ons trailerpark over de mogelijkheid om de lading met luchtdruk te lossen, of door middel van een hydraulisch en/of elektrisch aangedreven lospomp. Door het inzetten van het juiste materieel in combinatie met de kennis van onze chauffeur worden restladingen tot een minimum beperkt.

Kwaliteit, veiligheid en milieu.

Albert Keijzer beschikt niet alleen over een modern en goed uitgerust wagenpark voor internationaal en binnenlands tanktransport. Kwaliteit, veiligheid en milieu staan bij Albert Keijzer ook hoog op de agenda. Ons bedrijf is volledige gecertificeerd volgens de internationale richtlijnen. Daarnaast zijn personeel en organisatie gericht op het leveren van kwaliteit en het reduceren van CO2 uitstoot en een minimale belasting van het milieu. Lees hier meer over personeel en organisatie, onze certificeringen en ons milieubeleid.

Smart logistic solutions all the way.

Naast internationaal en binnenlands tanktransport van voedingsstoffen, biedt Albert Keijzer ook de volgende logistieke diensten aan:

Bulktransport
Containertransport
Bulktransport zelflossers
Watertransport
Geconditioneerde opslag
Verpakken oliën en vetten
Sileren, verpakken vaste voedingsstoffen
Wegen en reinigen
Mobiele roerinstallatie voor vloeistoffen


Wilt u meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen? Neem dan hier contact op.


bedrijfsfilm 100 jaar Albert Keijzer


Meer weten over Albert Keijzer Transport?
Bekijk hier de bedrijfsfilm over ons 100-jarig bestaan.