Selecteer de taal


Logistieke diensten transport.

Ook voor aanvullende logistieke diensten als wegen, tankreiniging en mengen kunt u bij Albert Keijzer in Zaandam terecht.

Weegbrug.

Albert Keijzer Transport beschikt over een geijkte weegbrug die ook uw transportmiddelen kan wegen tot 60 ton. U kunt zonder afspraak terecht op werkdagen tussen 7.30 uur en 18.30 uur. Na uw bezoek is het mogelijk de weeggegevens ook via de e-mail te ontvangen.

Inwendige reiniging van tankwagens, bulkwagens en IBC containers.

Het inwendig reinigen van tankwagens, bulkwagens en IBC containers voor levensmiddelen is specialistisch werk. Daarom hebben wij de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in volledig geautomatiseerde wasstraten en reinigingsplaatsen, waar door middel van geavanceerde reinigingsapparatuur met roterende spuitlansen onder een druk van 100 bar en met een water temperatuur van minimaal 80 graden gereinigd wordt. Via een gesloten computersysteem, met voor elke voorgaande lading een specifiek reinigingsprogramma, wordt de reiniging van voorspoelen tot eindreiniging en droging, stap voor stap uitgevoerd. Albert Keijzer is ook op het gebied van reiniging volledig gecertificeerd.

Mengen en roeren.

Voor het mengen van vloeibare voedingsstoffen of het oplossen van voedingssupplementen in vloeibare voedingsstoffen beschikt Albert Keijzer over een mobiele meng/roer installatie. Deze meng/roer installatie wordt van bovenaf via het 'mangat' in de tank geplaatst. Vloeibare voedingsstoffen met een hoge viscositeit kunnen via een verwarmingsinstallatie op de juiste mengtemperatuur worden gebracht.

Bij Albert Keijzer staat kwaliteit, veiligheid en aandacht voor ons milieu centraal.

Albert Keijzer vindt aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu vanzelfsprekend. Wij maken gebruik van een goed uitgerust wagenpark met ervaren en deskundige chauffeurs. Daarnaast is ons transportbedrijf volledig gecertificeerd en werken wij actief aan het reduceren van de CO2 uitstoot. Lees hier meer over onze certificeringen, ons milieubeleid en de kwaliteit van ons personeel en de organisatie.

Smart logistic solutions all the way.

Naast tank-, bulk-, en containertransport, biedt Albert Keijzer ook de volgende logistieke diensten aan:

Tanktransport
Bulktransport
Containertransport
Watertransport
Bulktransport zelflossers
Geconditioneerde opslag
Verpakken oliën en vetten
Sileren, verpakken vaste voedingsstoffen
Wegen en reinigen
Mobiele roerinstallatie voor vloeistoffen


Wilt u meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen? Neem dan hier contact op.


bedrijfsfilm 100 jaar Albert Keijzer


Meer weten over Albert Keijzer Transport?
Bekijk hier de bedrijfsfilm over ons 100-jarig bestaan.