Selecteer de taal


Sileren - verbulken van hoogwaardige voedingsstoffen.

Voor opdrachtgevers van internationale en binnenlandse bulktransporten biedt Albert Keijzer de mogelijkheden om de ladingen te sileren cq. te verbulken. Naast het verpakken (ompakken) naar kleinere eenheden kan Albert Keijzer ook de distributie hiervan verzorgen. Ook wordt de mogelijkheid geboden om kleinere verpakkingseenheden samen te voegen naar grotere bulkladingen.

Wij kunnen vaste voedingsstoffen ompakken uit de volgende eenheden:

• Bigbags
• Silowagens
• Zakgoed

Voor vrijwel alle verpakkingen is een breed scala aan soorten, maten en typen leverbaar. Zo kan zakgoed verpakt worden in zakken van 200 gram tot 25 kilogram. Voor het verpakken van grondstoffen en halffabricaten voor de voedingsmiddelenindustrie wordt gebruik gemaakt van verpakkingen die voldoen aan de food-clean eisen.

Bij Albert Keijzer kunt u rekenen op kwaliteit, veiligheid en aandacht voor het milieu.

Albert Keijzer vindt kwaliteit, veiligheid en milieu van groot belang. Dat vindt u niet alleen terug in ons moderne en goed uitgeruste wagenpark. Onze kwaliteit vindt u ook terug in onze ervaring en deskundigheid. Ons bedrijf is volledig gecertificeerd en onze dienstverlening is erop gericht de CO2 uitstoot maximaal te reduceren en het milieu minimaal te belasten. Lees hier meer over onze certificeringen, ons milieubeleid en de kwaliteit van ons personeel en de organisatie.

Smart logistic solutions all the way.

Naast het sileren/verbulken van hoogwaardige voedingsstoffen, biedt Albert Keijzer ook de volgende logistieke diensten aan:

Tanktransport
Bulktransport
Containertransport
Bulktransport zelflossers
Watertransport
Geconditioneerde opslag
Verpakken oliën en vetten
Wegen en reinigen
Mobiele roerinstallatie voor vloeistoffen


Wilt u meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen? Neem dan hier contact op.


bedrijfsfilm 100 jaar Albert Keijzer


Meer weten over Albert Keijzer Transport?
Bekijk hier de bedrijfsfilm over ons 100-jarig bestaan.