Selecteer de taal


K en K Solutions, de veelzijdige specialisten in verpakken en distribueren.
 

Kennis en ervaring.

K en K Solutions is een joint venture tussen Albert Keijzer Transport en Flexitank Solutions. Door de krachtenbundeling van deze bedrijven, met een langdurige ervaring en kennis in de (internationale) transport- en verpakkingsbranche van food en cosmetica, heeft K en K Solutions een sterke concurrentiepositie verworven.


Visie.

Flexible packaging and distribution: dat is waar K en K Solutions letterlijk voor staat. Het bedrijf onderscheidt zich door haar brede, oplossingsgerichte aanpak op het gebied van verpakken, ompakken en distribueren van oliën en vetten voor de food en cosmeticabranche. Ook moeilijke, incourante en omvangrijke partijen opnieuw verpakken, bijvoorbeeld na transportschade, behoort tot de dienstverlening. K en K Solutions heeft op elke vraag een antwoord.

K en K Solutions is gevestigd in een gloednieuw bedrijfspand bestaande uit kantoren, vergaderruimtes, personeelsvoorzieningen, hoogwaardige productieruimtes en opslagloodsen.

K en K Solutions is ISO22000, Kosher, EU-BIO en NOP-USDA gecertificeerd.

   Kosher gecertificeerd   EU-BIO gecertificeerd   NOP-USDA gecertificeerd

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een rondleiding. Neem dan gerust contact met ons op. U bent van harte welkom.

 

Meer over K en K Solutions.

- Geautomatiseerde afvullijn voor oliën en vetten

- Smelten en ompakken van vetten

- Opwarmen en ompakken

- Flexitanks

- Tankopslag


bedrijfsfilm 100 jaar Albert Keijzer


Meer weten over Albert Keijzer Transport?
Bekijk hier de bedrijfsfilm over ons 100-jarig bestaan.